GENERELLE BETINGELSER

Priser:
Alle priser på TENNISSIDEN.DK er i DDK og inkl. moms.

Forbehold:
Der tages forbehold for tryk- / tastefejl, force majeure samt for udgåede varer.
I henhold til aftaleloven, skal alle priser og varer på TENNISSIDEN.DK tages som opfodring til at gøre tilbud.
Fortrydelsesret:
14 dage

Fragt:
Fragt omkostninger udgør DKK 50 ved køb under 300 for forsendelse til Danmark. For forsendelse til Grønland, Færøerne eller andre lande kontakt INFO@TENNISSIDEN.DK for den aktuelle pris, inden du bestiller varerne.
Ovenstående gælder ved betaling med dankort eller overførsel til Tennissidens konto.
Ved forsendelse til udlandet opkræves evt. yderligere porto i henhold til Post Danmarks takster.

Levering:
Såfremt den/de bestilte varer er på lager, leveres varen indenfor 1-3 hverdage.
Primært er sko, ketchere, greb og sokker lagervarer, men tøj skal bestilles hjem, og der skal derfor påregnes yderligere et par dages leveringstid.
Levering kan dog blive forsinket pga. udsolgte varer.
Alle varer som er vist på TENNISSIDEN.DK skal anses som opfordring til at gøre tilbud.
Er det ikke muligt at skaffe enkelte artikler hjem indenfor rimelig tid, bliver den øvrige del bestillingen leveret snarest mulig.
Beløbet vil først blive trukket på din konto når ordren er afsendt.

Returnering / ombytning:
Hvis du mod forventning fortryder et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelsen returnere varen. Vi refunderer ikke fragt udgifter. Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage. Det er dog ikke et krav, at emballagen er ubrudt. Varen skal sendes til TENNISSIDEN.DK, Strandvejen 18, 2100 København Ø. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen / faktura. Når du har afsendt varen og du ønsker at få refunderet dit køb, så send en e-mail til INFO@TENNISSIDEN.DK med navn, adresse, ordre nr. og konto nummer og vi refunderer beløbet, når varen er modtaget af TENNISSIDEN.DK.
Ved returnering af ketchere, skal emballagen være ubrudt og ketcheren ubrugt.

Betaling:
Det er muligt at benytte Dankort / VisaDankort i butikken. Beløbet bliver først trukket på din konto når varen er afsendt.
Desuden er det muligt at overføre pengene forud til vores bankkonto - HUSK at angive ordre nr. på indbetalingen. Når vi har modtaget pengene bliver varen straks sendt.

Faktura vil blive fremsendt til kunden med sammen med den bestilte vare.

Garanti / reklamation:
Hvis varen er defekt eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst mulig kontakte os og meddele fejlen. Derefter sendes varen retur til TENNISSIDEN.DK, Strandvejen 18, 2100 København Ø..
Alle varer købt i butikken er omfattet af en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen.
Ved reklamation af ketcher, behandles denne KUN såfremt ketcheren er opstrenget efter Yonex, Forza eller RSL´s forskrifter, som kan læses på ketcherens skaft.

Kontaktinformation:
TENNISSIDEN.DK, INFO@TENNISSIDEN.DK

Behandling af personlige oplysninger:
TENNISSIDEN.DK gemmer kun de oplysninger, som er nødvendige for at gennemføre din bestilling - dvs. navn, adresse, e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.